Adrian werd als Arie Meijerman geboren op 5 september 1955 te Dalfsen en muziek zat hem al snel in het bloed. Al jaren is Adrian geen onbekende meer op diverse (feest) avonden in diverse horecazaken, feesttenten, bruiloften en op bedrijfsfeesten. Na een aantal jaren te hebben meegedaan aan diverse talentenjachten in zowel binnen- als ook in het buitenland (Duitsland en België), en aan Hennie Huisman's Soundmixshow, treedt Adrian nu als zanger op met orkestband.
 
 
Op diverse artiestenavonden, waar ook artiesten als bijvoorbeeld Lee Towers, Frans Bauer, Marianne Weber, Albert West, Arne Jansen, Ria Valk, Jannes, Burdy, Anny Schilder, Jacques Herb, Sugar Lee Hooper e.v.a. optraden, was Adrian te beluisteren als zanger/presentator.
 
Hij tradt o.a. op in het Tuschinsky Theater in Amsterdam, het Nederlands Congresgebouw in Den Haag, het Oosterparkstadion en de Euroborg in Groningen. 
 
Tevens verzorgde hij de muzikale omlijsting op de bruiloft van RTV Noord medewerkster Jetta Post en in 2018 op de 70-ste verjaardag van oud profvoetballer en coach Arie Haan.
 
Ook vertolkte hij al eens een kleine rol als zanger/presentator in de Nederlandse speelfilm "de Kersenpluk" die voor het grootste deel werd opgenomen in Drenthe met in de hoofdrol Ricky Koole.

Sinds 1987 zijn al diverse geluidsdragers uitgebracht door Adrian waarvan het grootste deel ook te beluisteren is via Youtube.
Het repertoire van Adrian is hoofdzakelijk Nederlandstalig, bestaande uit eigen nummers zoals "De laatste Sirtaki” (oorspronkelijk gezongen door Koos Alberts), "He Hejo”, "Een wonder”, "Ciao d’Amore”, "Volle maan op Jamaica”, maar ook diverse andere nummers van o.a. Frans Bauer, Jannes, Burdy e.v.a. Het door Adrian geschreven nummer "Schaam je voor je tranen niet” is ook door Arne Jansen en Grad Damen uitgebracht.
Totaal bracht Mey al 14 cd singles, 5 albums (incusief een Kerst-album) en 4 verzamel cd's met de titel "Adrian Mey presenteert.....!" uit.  Daarnaast werden diverse verzamel cd's uitgebracht waar Adrian ook met één of meerdere liedjes op te beluisteren valt.
Onlangs verscheen zijn 14-de cd single met de titel "Geef mij je hand".
Adrian Mey is regelmatig te zien en te beluisteren op o.a. TV-Oranje, RTV-Noord en diverse andere radiostations.

Momenteel is Adrian ook te boeken samen met zangeres Liza (de Noordelijke Willeke Alberti) voor een avondvullend programma voor elk feest of voor een nostalgische avond vol met mooie oude Nederlandstalige muziek.
 
Daarnaast kunt u alle artiesten en bands via Adrian Mey Showproducties boeken.
Zo bemiddelde hij onder meer al voor: Henk Wijngaard, Arne Jansen, Sugar Lee Hooper, Jacques Herb, Marianne Weber, Dennie Christiaan, Mieke, Stef Ekkel, Jannes, Burdy, John Enter, Charléne, Jettie Pallettie, Ria Valk, Ronnie Tober, Anita & Ed, De Dikdakkers en vele, vele anderen.
 

Foto: Patrick Meijerman